Vi selger våre første vesker! Pre-sale!

Ønsker du å være tidlig ute med julegavene i år? Vi er også tidlig ute og tilbyr et forsalg på WayaWaya’s ALLER første vesker!
Dette blir ekslusive, nummererte vesker som kun vil være i salg fram til 30.september. På denne måten er dere med på å hjelpe oss starte opp systuen. Ved å kjøpe en veske på forhånd, får WayaWaya mulighet til å kjøpe inn nødvendig utstyr for å sette i gang produksjonen. Vi får også mulighet til å ansette fire syersker som de neste månedene vil få opptrening av dyktige skinnspesialister og vil sammen jobbe med å sy veskene deres.

WayaWaya tilbyr to veskemodeller for bestilling i denne omgang. Et klassisk pc-cover i 100% skinn og en “shopper-bag” i tekstil og skinn. Se tegninger her:

SHOPPER BAG

IMG_3858

“Shopper-bagen” vil ha svart semsket skinn på baksiden, mens framsiden vil være i tekstil (bomull). Tekstilet vil være printet med WayaWaya mønsteret. På innsiden vil det være en ekstra lomme og nøkkelring. Tekstilet kan bestilles enten i svart/hvit eller mørk olivengrønn/kremhvit. Vesken vil ha brune skinnreimer. Denne vesken har mange bruksområder, har god plass til både laptop og bøker, den er kjønnsnøytral og veldig kul!
Se fargevalget på stoffet under: Pris: 500 kr 

begge
PC COVER

IMG_3857

Pc-coveret er hovedsakelig i semsket skinn, med klaffen i glatt skinn. Coveret vil være ensfarget. Pris: 1000 kr

Vi tjuvstartet salget på Nordfjordeid sist helg og fikk inn 30 bestillinger, fantastisk! Som sagt er veskene nummererte, og vi har satt veske nr.1 på budrunde. Den går til høystbydende og pr. idag er dette budet på 2700 kr. Auksjonen fortsetter til 30.sept, vi er spente! 🙂

IMG_3866

Håper dere liker det dere ser og har fått noen nye julegaveønsker. For mer informasjon se i brosjyren under.

For bestilling ta kontakt med merete@wayawaya.no.
Betalingsinformasjon: Innen 30.september, kontonummer: 3790 16 54191 N.B! Merk navn på betaling!

Vi trenger følgende informasjon for bestilling:

Navn
Adresse
Telefonnr
E-postadresse
Modell
Antall
Farge/Str

Siden vi er i en oppstartsfase, kan produksjonen ta noe lenger tid enn forventet. Vi vil prøve alt vi kan for å få produktene ferdig til jul, men om det ikke lar seg gjøre vil dere uansett få en liten oppmerksomhet fra Zambia til jul. Produktene vil da være klare tidlig i januar.

På forhånd tusen takk!

IMG_3868

BLOGG5

BLOGG6

ENGLISH

Want to be early on with this years Christmas presents? We are, and are offering a pre sale on our VERY first bags!
These are exclusive, numbered bags that will be on sale up to 30th September. This way you are contributing to start up the workshop. By buying a bag now, WayaWaya gets the opportunity to buy all equipment needed to start the production. Additionally, we get to hire four seamstresses who will work on your bags for the next couple of months.

We pre started the sale last weekend in Nordfjordeid, and got 30 orders! Amazing! As mentioned, the bags are numbered and we have set bag no.1 on auction. Bag number 1 goes to the highest bidder and currently the highest bid is 2700 NOK. The auction is going strong up to 30th of September. Exciting!

WayaWaya has two different models to order. A classic laptop cover in 100 % leather and a “shopper-bag” in leather and fabric.
You’ll find drawings of the models at the end of this post.

The laptop cover will be in suede with a leather flap and it’s single colored. Price: 1000 NOK

The backside of the “shopper-bag” will be in black suede, while the front will be in WayaWaya printed fabric (cotton). The inside contains one pocket and a keychain. You can order the fabric in either black/white or dark olive/creamy white. The straps will be solid brown leather. This bag has good range of use, it got space for both laptops and books. It’s gender neutral and very cool! Price: 500 NOK.

Hope you like what you see and that you already got some new wishes for Christmas. For more information, have a look in the brochure. Please contact merete@wayawaya.no if you want to order. For the order, we need following information:

Name
Adress
Phone number
E-mail address
Model
Number of orders
Colors and size

We thank you in advance!

Advertisements

3 comments on “Vi selger våre første vesker! Pre-sale!

 1. Hallo!
  Flott veske.
  “Shopper-bagen” har svart semsket skinn på baksiden, mens framsiden vil være i tekstil (bomull). Tekstilet vil være printet med WayaWaya mønsteret.
  Har dere planer om å lage veske med glatt skinn på hele utsiden, med wayawaya mønster inni?
  Hvor stor er vesken?

  • Hei Lisbeth! Ja, det har vi planer om! 🙂 Vi er for tiden på jakt etter finansiering for å få i gang en stabil produksjon. Kan desverre ikke si med sikkerhet når vi er klare til å ta en ny bestillingsrunde, men håper det blir i løpet av vinter/vår 2014. Shopper vesken er 47*42 cm 🙂

 2. I’m really enjoying the theme/design of your blog. Do you ever run into any
  internet browser compatibility issues? A small number of
  my blog readers have complained about my blog not working
  correctly in Explorer but looks great in Opera. Do you have any recommendations to help fix this problem?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s